Kindermode

kinderkleding

Kindermode

Een snelle blik op de paginas van een willekeurig kindermodeblad leert je dat jongens op het gebied van kleding een veel grotere keuze hebben dan meisjes. Of ze nu sportjassen of spijkerbroeken willen, in elk nummer staat wel een artikel voor ze. Jongens vinden het leuk om opgemerkt te worden, omdat ze zo snel op de modeladder klimmen. De mode-industrie is niet meer alleen gericht op meisjes en dit is keer op keer bewezen met de exponentiële groei van de verkoop van jongenskleding in de afgelopen 10 jaar of zo. Sportjassen voor jongens zijn bijvoorbeeld erg populair, omdat ze er niet alleen cooler uitzien, maar ze voelen zich er ook beter door.

kindermode

Corduroy is een geweldige stof voor jonge mannen die er sportief, of casual uit willen zien. Het mooie van mode voor jonge mannen is dat het niet uitmaakt of ze een corduroy broek, korte broek of een t-shirt dragen, ze zien er stijlvol uit. Het probleem ontstaat wanneer ze twaalf worden en zich tot hun innerlijke modestilisten gaan wenden. Ouders die een sportjasje voor ze kopen, of een spijkerbroek, of een flanellen overhemd, en dan een paar mooie leren schoenen voor ze kopen, hebben meestal spijt van die beslissing. Dat komt omdat dat schattige jongetje begint te denken dat hij weet wat cool is en besluit dat hij geen hulp nodig heeft als het gaat om te beslissen welke kleren hij moet dragen.

Een van de toptrends voor jonge mannen is zeker plaids en omkeerbare plaids. Corduroy broeken zijn geweldig voor de zomer, en ze zijn ook geweldig om in een rugzak op te bergen zonder heet te worden, om ze vervolgens weer te dragen voor een andere gelegenheid. Omkeerbare corduroy plaids zijn perfect voor jongens en sportieve jongens, en omkeerbare plaids zijn perfect voor die ouders die hun jongens plezier willen laten hebben, maar toch binnen willen blijven als het te warm wordt.

Contact