Hoe de mode-industrie verandert voor de jonge meisjes

kinderkleding

Hoe de mode-industrie verandert voor de jonge meisjes

De mode-industrie is de laatste twee decennia sterk gegroeid, sneller dan de meeste mensen en zelfs dan de mannenmode. De markt voor kinderkleding is echter gestagneerd of achterop geraakt. Deze kloof is groter geworden als gevolg van verschillende factoren. Een daarvan is de jongere generatie, die voortdurend haar manier van kleden verandert. Kinderen willen zich niet langer conformeren aan de traditionele stijl, en dit leidt tot een toename van het aantal kinderkleren dat is overgestapt op "minder is meer" wat betreft de ontwerpen en kleuren van hun kleding. Een andere factor is dat er een groeiende trend is voor speciale kinderkleding.

fashion

Speciale kleding zoals corduroy truien, schoolkleding, frilly rokjes, en Hawaiian of sport shorts zijn helemaal in op dit moment. Terwijl je zou denken dat kinderen meer geïnteresseerd zouden zijn in felle kleuren zoals oranje en geel, lijkt het erop dat meisjes meer houden van pastels en felle kleuren zoals blauw en groen. Als het is plaids dat u zoekt, kijk niet verder dan corduroy truien, die oorspronkelijk alleen voor het leger waren. Nu zijn ze erg populair bij meisjes, maar ook bij jongens. Heldere kleuren en schattige patronen zijn wat maken de stijlen van vandaag, maar het is de uniciteit van de patronen die hen beroemd hebben gemaakt.

Corduroy rokken en broeken behoren tot de favoriete mode voor jonge meisjes, vooral degenen die houden van de roze, paars, en licht blauw. Deze rokken kunnen komen in veel verschillende uitvoeringen en stijlen, met inbegrip van geplooide en Georgette rokken. Voor die jonge meisjes die willen iets anders, maar nog steeds comfortabel, een t-shirt met een frilly rok of langer is ideaal. Welke mode stijl uw dochter ook leuk vindt, het zal niet lang duren voordat ze naar buiten komen met hun eigen unieke gevoel voor mode, sportief met een aantal van de heetste mode-kleding van vandaag!

Contact

kinderkleding

Nieuwsbrief